Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Clong, clong, clong!

“Clong, clong, clong!”Repiquen les cassoles. La web del Tribunal Constitucional rebenta i pam! Els voluntaris d’Ara és l’hora ja assoleixen les 500.000 trucades, i 500.000 diaris en paper repartits al […]

El Dietari del Procés 06/11/2014

“Clong, clong, clong!”Repiquen les cassoles. La web del Tribunal Constitucional rebenta i pam! Els voluntaris d’Ara és l’hora ja assoleixen les 500.000 trucades, i 500.000 diaris en paper repartits al metro, tota una gigacampanya. Titular l’ABC de divendres? “la consulta independentista se desvanece”. “La ANC asume el fiasco del 9N…”. Els ciutadans de Catalunya han passat de reclamar un dret polític a reclamar drets universals, com deia avui en Lluís Llach. Joan Manuel Serrat ha dit que no votarà.
 

Aquest divendres es reuneix el Pacte Nacional pel Dret a Decidir. D’aquí s’espera que el govern en surti reforçat i no cometi l’error de cedir el lideratge del 9N a la societat civil. Ara ja està tot preparat i només cal aguantar una pressió creixent però suportable. Maria Dolores de Cospedal a banda de dir que fèiem el ridícul, reconeixia que no sabia què passarà el 9N. Estan espantats i això es senyal de que ho estem fent bé.
 

El PP busca sortides, els està a punt d’esclatar una bomba de magnitud màxima que pot carregar-se del tot l’Estat que han construït a base del derecho de conquista. I encara tenen la barra de dir-nos que “El govern d'Espanya és l'únic que defensa les llibertats dels catalans”. Mentrestant envien cartes als directors d’escola al vell estil del “ante todo buenas tardes”, molt educadament però recordant qui és qui mana.
 

Per tot això i perquè més de 500 periodistes internacionals acreditats ho recullin i ho publiquin, el 9N desacatarem massivament Espanya.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari 2014