Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

CiU ha de ser destruïda

Estimats catalufos,   La campanya per les eleccions municipals segueix amb més o menys incidències. Avui els camins entre la política i l’ANC s’han tornat a creuar: l’entitat celebra la […]

El Dietari del Procés 09/05/2015

Estimats catalufos,
 

La campanya per les eleccions municipals segueix amb més o menys incidències. Avui els camins entre la política i l’ANC s’han tornat a creuar: l’entitat celebra la jornada electoral que posarà punt i final al regnat de Carme Forcadell al capdavant de l’Assemblea. Amb ella al front, l’ANC ha arribat fins on ha arribat i ha arrossegat a tot un país cap a la llibertat. El futur de l’entitat és encara una mica difús malgrat sembla que el relleu ja es comença a perfilar. Caldrà que el nou perfil comenci amb molta força perquè el primer repte que haurà d’afrontar és tota una avinguda Meridiana per omplir i un 27S per decidir.
 

Hauran gaudit també amb les peripècies de les diverses candidatures a diversos pobles. A la capital de Catalunya avui hem vist a Pablo Iglesias fent campanya per una Ada Colau que ahir negava representar ICV en el debat de candidats a BTV, on hi era per la quota ecosocialista. Ambdós s’han donat un bany de masses a Nou Barris. A Girona, els seus socis estaven entretinguts. La candidata número 4 de la llista verda, Marina Pibernat, ha tingut un brot de sinceritat polític a twitter i ha mostrat la seva cara real: “Nada más bonito que ver en #BTVe15 a la derechona catalufa rajando de Ada Colau. ESTÁIS CAGAOS, ESCORIA”. També ha deixat anar perles com aquesta: “el nacionalisme és fastigós, sobretot el del lloc on has nascut i t'han criat”. Aquesta és especialment divertida; no ens agrada el nacionalisme de casa nostra i ens anem a defensar el del país veí que encara és pitjor. La millor, sense dubte, ha estat la mordoriana sentència: “@ciu ha de ser destruïda”. Sóc incapaç d’imaginar-me quin resultat sortiria si algú li pagués una beca per anar a l’Àfrica a estudiar una petita societat tribal a aquesta antropòloga, segons el seu CV.
 

Moralitat:
 

El més trist és que l’ICV de Joan Herrera mantingui una trista indefinició nacional calculada pel que fa al procés, només per poder donar cobertura al seu partit a gent així.

Article escrit  per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs 
aquí