Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Catalunya ja coneix els rivals de l’Europeu de korfbal

La IKF ha sortejat la fase de grups   La Selecció Catalana de korfbal ja sap quins rivals es trobarà a la primera fase del Campionat d’Europa, que es disputarà […]

Plataforma ProSeleccions
Plataforma ProSeleccions 18/02/2014

La IKF ha sortejat la fase de grups
 
La Selecció Catalana de korfbal ja sap quins rivals es trobarà a la primera fase del Campionat d’Europa, que es disputarà del 25 d’octubre al 2 de novembre a Maia (Portugal). La Federació Internacional de Korfbal (IKF) ha fet el sorteig dels grups, separats en dos nivells, basant-se en el rànquing de resultats fins a finals del 2013. D’aquesta manera, als grups A i B hi ha quedat els equips de primer nivell, mentre al C i al D hi haurà els de la segona categoria. Els tres primers del grup A i els del B passaran als quarts de final, on també hi accediran els campions del C i el D.

Catalunya, que va ser quarta a l’últim mundial i cinquena al darrer europeu, ha quedat situada al grup B, juntament amb Bèlgica, Portugal i la República Txeca. A l’altre grup del primer nivell, l’A, la vigent campiona Holanda s’enfrontarà a Anglaterra, Rússia i Alemanya.

Aquests són els grups:
A: Holanda, Anglaterra, Alemanya i Rússia.
B: Bèlgica, Portugal, CATALUNYA i la República Txeca.
C: Polònia, Gal·les, Turquia i Sèrbia.
D: Hongria, Eslovàquia, Irlanda i Escòcia.