Dimarts, 4 d'agost de 2020 - Edició 740
La República

Catalanofòbia assimilacionista

És denigrant que el partit  “Ciudadanos” vulgui afegir en les seves negociacions estatals  espanyoles amb el  PP  la  qüestió de la immersió  lingüística; és a dir, carregar-se, de totes totes, […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 26/08/2016

És denigrant que el partit  “Ciudadanos” vulgui afegir en les seves negociacions estatals  espanyoles amb el  PP  la  qüestió de la immersió  lingüística; és a dir, carregar-se, de totes totes, la normalització de la  llengua catalana. De fet, el partit del  Sr. Rivera és molt més  extremista i, sobretot, assimilacionista  que no  pas  un PP força ultraconservador.

És fastigós que els  dos partits de la dreta espanyolista  només es puguin posar d’acord  per  tal d’anihilar la  mil•lenària llengua catalana. Però que no s’equivoquin, els campions de la  catalanofòbia, El poble de  Catalunya  ja està molt fart  d’un Estat  espanyol que és inviable i  irreformable . El poble de Catalunya  està  prou conscienciat  que  la sobirania plena, dintre  de la interdependència europea  és la única  solució per  sortir de l’atzucac  provocat per la incompetència  dels partits  nacionalistes espanyols.

Relacionats