Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Cantem contra la malària

¿Com lluitem contra la malària? Fent festa i xerinola. Aquest mes de Desembre l’associació “Africa, Stop Malaria” organitza una conferència de cloenda i un concert benèfic. A la conferència farem […]

Noemí Fuster
Noemí Fuster 02/12/2008

¿Com lluitem contra la malària? Fent festa i xerinola.
Aquest mes de Desembre l’associació “Africa, Stop Malaria” organitza una conferència de cloenda i un concert benèfic.

A la conferència farem un repàs d’aquest 6 mesos de vida de l’associació i mirarem cap al futur. Per a celebrar-ho farem un petit piscolabis i posarem al vostre abast artesania africana per si voleu fer regals nadalencs solidaris. Serà el dia 12 de Desembre a Sant Feliu de Llobregat.

El concert benèfic serà a la Parròquia de Sant Francesc d’Assís a Poble Nou, i serà a càrrec del cor de gospel de Gràcia (http://www.gospelgracia.com) que canten com els àngels contagiant-nos de l’esperit de germanor que porten ells dins.

Però no tot és gresca, al terreny s’està treballant dur. Els nostres voluntaris són en aquests moments a Gàmbia assolint el nostre primer objectiu: 500 mosquiteres en 6 mesos.
Dedicaran 10 dies a repartir mosquiteres, fer tallers sanitaris i animar a la gent a lluitar activament contra la malària.

Perquè volem recordar a la gent l’inversa de ”No sabem el que tenim fins que no ho perdem”: “No sabem la sort que tenim d’haver-ho perdut”. I és que fa 50 anys aquí hi havia l’últim rebrot de malària, realment no sabem la sort que tenim.

Ajuda’ns a que aquest Nadal més nens dormin sota una mosquitera.

Trobareu més informació a la nostra pàgina web:
www.stopmalaria.tk

I al blog:
http://stopmalaria.blogspot.es