Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Bons resultats a la Copa d’Europa de raquetes de neu

Laia Andreu ha tornat a aconseguir el millor resultat de la Selecció Catalana   Una setmana després d’haver guanyat dues medalles de bronze al Campionat del Món disputat a Suècia, […]

Plataforma ProSeleccions
Plataforma ProSeleccions 10/02/2014

Laia Andreu ha tornat a aconseguir el millor resultat de la Selecció Catalana
 
Una setmana després d’haver guanyat dues medalles de bronze al Campionat del Món disputat a Suècia, la Selecció Catalana de raquetes de neu ha tornat a aconseguir uns resultats excel·lents a la segona cursa de la Copa d’Europa. Laia Andreu ha pujat al podi amb una segona posició i, en total, sis dels set atletes catalans han acabat entre els deu primers classificats de la seva categoria.
En dones, la més ràpida ha estat Isabella Morlini, campiona del món i que ja es va imposar a la primera prova de la Copa d’Europa. Laia Andreu ha tornat a ser 2a i Mavi Gil, tercera classificada al mundial, ha estat 4a. L’altra representant catalana, Laia Cuevas, ha acabat en 5a posició.
Pel que fa als homes, el més ràpid ha estat l’italià Gerd Frick, seguit del campió del món, el francès Stéphane Ricard i un altre italià, Filippo Barizza. Pel que fa als atletes de la Selecció Catalana, Gabriel Crosas ha estat 5è, Jordi Uró 9è, Albert Ferrer 10è i Rafa Parés 15è.
La Copa d'Europa comptarà amb dues proves més, on la Selecció Catalana intentarà seguir sumant bons resultats: el 23 de febrer a les Valls d'Àneu (Catalunya) i el 16 de març al Master des Neiges (França).