Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Això és molt urgent

És urgent  vertebrar una coalició independentista, el més unitària possible. S’ha de fer un esforç final per evitar la terrible fragmentació de l’espai  independentista, la qual cosa podria provocar la […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 27/09/2012

És urgent  vertebrar una coalició independentista, el més unitària possible. S’ha de fer un esforç final per evitar la terrible fragmentació de l’espai  independentista, la qual cosa podria provocar la majoria absoluta de CiU i/o, el que és pitjor, què el bloc radical  espanyolista PP/Ciudadanos sigui la segona força al proper Parlament . Ho hem d’evitar de totes totes. Encara hi som a temps . Hem d’impedir que el PP sigui segona  força .Una coalició independentista amplia,  amb independents de prestigi,  podria ser perfectament  segona  força  política  al Parlament  Constituent. Desprès tindríem un camí més  fàcil cap a la independència, tot i que encara hauríem/haurem de continuar picant  molta  pedra .

Tenim per endavant una feinada terrible :  de conscienciació  nacional, també social, de cara  al  25-N . Posem-nos a  treballar  tots  immediatament .