Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Actuem amb consciència!

La PxC ha entrat al consistori mataroní amb tres regidors i ho varen aconseguir-ho amb un 10,48% dels vots (4.684 votants). Ara diverses plataformes cíviques, ja han denunciat la formació […]

Ferran Latorre
Ferran Latorre 24/05/2011

La PxC ha entrat al consistori mataroní amb tres regidors i ho varen aconseguir-ho amb un 10,48% dels vots (4.684 votants).

Ara diverses plataformes cíviques, ja han denunciat la formació xenòfoba.

Ja s’han creat diverses accions socials en contra d’ells, però, hem de treballar-hi des de dins, per fer que aquest efecte minvi al llarg d’aquests propers 4 anys.

Els polítics han de saber que a cada negativa a qualsevol proposta seran 100 vots més cap a la formació, qualsevol atac verbal o físic seran 100 vots més, deixar-los fora del consistori i donar-lis l’esquena seran 100 vots més cada vegada i d’aquí 4 anys ens tocara tornar-hi a plorar.

 

Allà on ja tenien presència, han crescut i quadruplicat la seva taca per Catalunya.

Així, que fins les esquerres no es treguin la por congènita a parlar clarament d’inmigració i no l’afronti de cara, el problema continuara.

No cal dir solament que els inmigrants no reben ajudes, sinó, demostrar-ho amb papers i documents per finalitzar-hi el conflicte.

No més premsa i denuncies innecessàries, que no portaran enlloc, ja que, a hores d’ara no han fet cap declaració punible. 

Ens toca a tots treballar-hi, per aconseguir que no creixi l’efecte Anglada.

Han vingut per quedar-s’hi i resultara complicat  fer-los fora.