Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Activisme segons conveni

El passat dia 15 es va fer la manifestació contra els polítics i banquers. Ara, l’acció s’ha centrat a la Plaça Catalunya de Barcelona on centenars de ciutadans s’han allotjat […]

Ferran Latorre
Ferran Latorre 18/05/2011

El passat dia 15 es va fer la manifestació contra els polítics i banquers. Ara, l’acció s’ha centrat a la Plaça Catalunya de Barcelona on centenars de ciutadans s’han allotjat allà, per seguir-hi amb la seva demanda comparant-la amb la de Tahrir.

Es la primera vegada que el teixit social – més aviat jove – hi planta cara de veritat i democràticament al establisment, encara, que no servira per a res.

Seguiran els mateixos i els diners els controlaran els que coneixem, però, es extremadament oxigenant que aixo succeeixi dins la societat civil.

Es planten a favor dels drets universals, sense violència, com sempre ocorre amb les conegudes accions dels anti-sistema.

Diuen que es un moviment apartidista i que n’esta fora dels moviments sindicals, però, si veus les plataformes adherides pots canviar-hi el prisme de visió.

A Tahrir, tothom es quedava a passar-hi la nit. Aquí, cadascú que vol se’n va a casa seva a dormir-la, per prosseguir-hi ben dutxat al dia següent.

Aquí rau la clara diferencia entre els guanyadors i els vençuts.

Som activistes de horari laboral. Fem l’activitat establerta amb els seus descans predeterminats, segons conveni.

I aixi, sempre guanyaran els mateixos i seguirem sent una colla de babaus, en mans dels capitalistes corruptes i de la classe política.