Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Actes de solidaritat amb Kurdistan a la UB i El Masnou

Catalunya demana ajuda a la comunitat bilateral. Quan es demana solidaritat s'ha de donar solidaritat. En aquest sentit són interessants les accions que es fan des de Catalunya ajudant altres […]

Help Catalonia
Help Catalonia 13/11/2014

Catalunya demana ajuda a la comunitat bilateral. Quan es demana solidaritat s'ha de donar solidaritat. En aquest sentit són interessants les accions que es fan des de Catalunya ajudant altres indrets del món on la situació és, sovint, pitjor.

Aquest cap de setmana tenim dues mostres de solidaritat catalana amb Kurdistan. A Catalunya, diem, no ens deixen votar. Al Kurdistan els maten. Denunciar-ho és un acte d'ètica i compromís.

El primer serà divendres 14 de novembre a les 14 hores amb KurdisCat – Comitè Català de Solidaritat amb Kurdistan i l'Assemblea Llibertaria del Vallès Oriental explicaran la situació del Kurdistan de Síria a Barcelona. Es tracta d'un acte organitzat amb l'Assemblea Llibertària Diagonal que se celebrarà a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona al Carrer Pau Gargallo, 4.

El segon acte serà també amb KurdisCat – Comitè Català de Solidaritat amb Kurdistan a El Masnou (Maresme) dissabte 15. La xerrada tindrà lloc a l'Ateneu Popular l'Oreneta (Carrer Pintor Domènech i Ferrer, 17). L'hora d'inici és les set de la tarda i el tema 'Dona i revolució al Kurdistan' pel que es centrarà en les experiències al Kurdistan turc i de Síria. Posteriorment a la xerrada es realitzarà un sopar i una sessió musical amb PD fotlifoc.