Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

20è aniversari

Enguany  se celebra el  20è  aniversari  de la  revista de Portbou  el Full  de l’Albera Marítima. Sí, ja fa 20 anys que un grup de  quatre joves,  de més de […]

Josep Maria Loste 01/06/2016

Enguany  se celebra el  20è  aniversari  de la  revista de Portbou  el Full  de l’Albera Marítima. Sí, ja fa 20 anys que un grup de  quatre joves,  de més de 30 anys de Portbou, amb l’ajuda i col•laboració de diversos jubilats i  el mossèn de  Portbou, Pere Gubau i Valls, varen fer possible  que sortís a llum pública  aquest petit projecte  cultural, informatiu  i periodístic de proximitat  -i que es definia, fundacionalment, com a publicació catalana,independent,cultural,trimestral i gratuïta- .

El Full de Portbou va  néixer amb dos objectius  clars: oferir  un servei cultural, informatiu  i periodístic de  proximitat  al poble de Portbou i, alhora, ajudar al procés de normalització lingüística, Ara continua en la  mateixa línia, però  té molts més col•laboradors, de Portbou i de fora del municipi. El Full de l’Albera Marítima, també ha patit la crisi; ara és una publicació  que  surt tres  vegades l’any; però continua en la mateixa línia editorial -catalana, cultural independent i  gratuïta- i intenta exercir  una tasca  cívica, tot restant oberta a qualsevol col•laboració. Qui  vulgui fer-nos arribar un article  aquesta  és  la  nostra  adreça  electrònica   elfull@wanadoo.es. Els escrits  haurien  de  ser d’una llargada màxima de dos fulls DIN A4 a doble espai.