Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

VOX celebra que és primera força en les enquestes de Forocoches

Reconegut per ser un partit que fa d’Espanya la seva única raó d’existir, el partit d’extrema dreta VOX va tan mancat de resultats electorals que avui el seu compte oficial […]

Redacció
Redacció 01/08/2018

Reconegut per ser un partit que fa d’Espanya la seva única raó d’existir, el partit d’extrema dreta VOX va tan mancat de resultats electorals que avui el seu compte oficial a Twitter ha celebrat que és la primera força en una enquesta que el fòrum ha realitzat.

Els resultats de la votació, que ja mostren el tipus de perfil que participa en aquest espai, dona les primeres posicions a les dues primeres posicions a l’extrema dreta espanyola: VOX i Ciutadans.

La formació extraparlamentària registra un 37,79% dels vots, mentre que els nacionalistes d’Albert Rivera representen el 20,75%. En tercera posició resta Unidos Podemos, amb un 10,22%. Lluny queda el PP, amb el 6,24% i el PSOE, el 5,01%. ERC i el PDeCAT resten en la residualitzat, amb l’1,77% i el 0,45% respectivament. Unes xifres que, tot valgui dir, seran celebrades.

Relacionats