Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

[Vídeo] Un pertorbat amb indumentària de Vox munta un ciri davant del Palau de la Generalitat

Una persona de fortes conviccions democràtiques ha de pensar que els partidaris o votants de la ultradreta neofeixista com Vox els falta un bull. En aquest cas no li faltaria […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 25/04/2019
El líder de Vox, Santiago Abascal, durant el seu discurs a la manifestació organitzada pel partit a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Imatge del 30 de març de 2019. (Horitzontal)

Una persona de fortes conviccions democràtiques ha de pensar que els partidaris o votants de la ultradreta neofeixista com Vox els falta un bull. En aquest cas no li faltaria raó, literalment.

Durant la tarda d’ahir, un pertorbat tot engalanat amb l’estanquera i una bandereta de Vox es passejava a la plaça Sant Jaume, tot just a les portes del Palau de la Generalitat, armant un bon sidral.

Amb actitud grotesca i estrafolària, cantava el famós “que viva España” i crits com “Puigdemont a prisión” tot un clàssic entre els unionistes més tronats.

Els turistes i els ciutadans que creuaven la plaça observaven l’espectacle amb una mescla d’incredulitat i vergonya aliena.

Relacionats