Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

[Vídeo] Les imatges que demostren les baixes expectatives de l’equip de Valls en el seu projecte

La compareixença de l’exprimer ministre de França, Manuel Valls, aquesta tarda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) per anunciar que es presenta a les eleccions municipals de la […]

Redacció
Redacció 25/09/2018
Un membre de l'equip de Valls parla amb els periodistes

La compareixença de l’exprimer ministre de França, Manuel Valls, aquesta tarda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) per anunciar que es presenta a les eleccions municipals de la capital catalana del proper 2019 ha generat moltíssima expectació mediàtica. Una cosa que el seu equip no tenia previst, ja que centenars de persones s’han quedat fora de l’acte, inclosos mitjans acreditats i convidats que han vingut des de França.

“No estava previst que hi hagués aquest allau d’interès”, han dit des del seu equip, admetent les baixes expectatives que tenen pel que fa al projecte de Valls. També hi ha hagut un claríssim problema d’organització, ja que no han estat capaços de preveure el fet que 160 convidats i 100 periodistes acreditats no cabrien en una sala amb un aforament de 125 persones.