Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

VÍDEO | La ‘influencer’ Laura Escanes presentarà el nou programa d’aventures de TV3

|

- Publicitat -

La ‘influencer’, model, creadora de contingut Laura Escanes, que té una xarxa de seguidors de més de tres milions de persones, serà el nou rostre de TV3 en el programa que la televisió pública catalana està preparant i que s’estrenarà la pròxima tardor. La notícia l’ha confirmada la mateixa Laura amb un vídeo conjunt amb TV3 que s’ha publicat a Instagram, en el qual la comunicadora assegura estar “molt emocionada” amb aquest nou projecte, tot i que també “nerviosa” davant el repte que suposa presentar la nova aposta de TV3.

Publicitat

El programa, que és un ‘reality show’ anomenat ‘La Travessa’, reunirà un total de 8 parelles (16 concursants) que, tal com indica el títol, travessaran els Pirineus de punta a punta, des de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus. Durant aquesta travessa, que durarà prop de 15 dies, els concursants hauran de superar tota mena de proves, que seran de superació i d’habilitat que prometen convertir l’experiència en una “aventura extrema”.

L’aposta de TV3 per Laura Escanes, que té una gran presència a les xarxes socials amb públics de totes les edats, especialment castellanoparlants, pot suposar també un augment de l’audiència jove al programa de TV3. Aquest fet, a la vegada, pot traduir-se a fer que més joves tornin a familiaritzar-se amb la llengua catalana i l’ús social d’aquesta augmenti, després d’anys en què les xarxes socials i la immensa quantitat de contingut en castellà l’hagin fet retrocedir.

L’anunci que Escanes ha fet al seu Instagram, tanmateix, ja s’ha omplert de crítics, que carreguen contra el fet que gran part del públic d’Escanes “no l’entendrà” perquè parlarà en català.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Televisió de Catalunya (@tv3cat)

Et pot interessar  Joel Díaz i dos coneguts actors de TV3 protagonitzen el vídeo de la campanya electoral de la CUP
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió