Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

[Vídeo] Enganxen un diputat del PP veient tennis durant un ple de la Asamblea de Madrid

Quines pilotes! I no pas les que es fan servir per a jugar a tennis, sinó les que ha tingut un diputat del PP a l’Assemblea de Madrid que ha […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 14/09/2018

Quines pilotes! I no pas les que es fan servir per a jugar a tennis, sinó les que ha tingut un diputat del PP a l’Assemblea de Madrid que ha estat enganxat veient la primera eliminatòria de la Copa Davis a la seva tauleta durant el discurs del president de la Comunitat madrilenya Ángel Garrido. Sembla que el Debat de l’Estat de la Regió no era prou interessant per Ignacio García de Vinuesa, que és a més l’alcalde de la localitat madrilenya d’Alcobendas.

El vídeo ha estat difós pels periodistes de la Cadena SER Javier Bañuelos i Javier Casal, recollit per eldiario.es que han enxampat a García de Vinuesa pendent del tennis des de diferents punts del parlament madrileny.

El diputat estava veient l’apassionant primer partit de l’eliminatòria de Copa Davis entre Espanya i França. El xoc era entre Benoit Paire i Pablo Carreño que ha començat a dos quarts de dues.