Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

[Vídeo] Catalunya arriba a les mítiques pantalles de ‘Times Square’

Catalunya arriba a les mítiques pantalles de ‘Times Square’, a Nova York. En un vídeo publicat per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es pot veure la campanya impulsada per […]

Redacció
Redacció 06/11/2018
'Times Square', a Nova York

Catalunya arriba a les mítiques pantalles de ‘Times Square’, a Nova York. En un vídeo publicat per la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es pot veure la campanya impulsada per la Generalitat i l’Agència Catalana de Turisme que pretén promocionar el país com a destinació turística. ‘Legends of Catalonia’, el nom que ha rebut el projecte, es podrà veure al bell mig de la ciutat nord-americana fins al 18 de novembre.

Es tracta, segons la Generalitat, de la primera campanya d’aquest tipus que utilitzarà un joc de realitat virtual per promocionar una destinació turística, amb personatges com Carles Puyol o els germans Roca. Al voltant del joc, a més, s’ha construït una campanya per promocionar Catalunya als Estats Units, ja que és un dels mercats turístics que més ha crescut en els darrers anys i un dels que major despesa genera.

Maragall reobrirà el 15 de novembre la delegació als Estats Units

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, reobrirà el 15 de novembre la delegació del govern als Estats Units. Maragall viatjarà a Washington acompanyat de la nova delegada a la ciutat, Victòria Alsina, escollida a través d’un concurs públic i nomenada per l’executiu català el 30 d’octubre. La reobertura de Washington s’emmarca en la primera fase d’urgència del pla de recuperació de l’acció exterior després de l’aplicació del 155, i arriba després de la posada en marxa, en les últimes setmanes, de les delegacions a Alemanya, el Regne Unit i Irlanda, i a Itàlia. Properament, també està previst que es tornin a obrir França i Suïssa.