Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

[Vídeo] Ana Rosa no amaga la seva admiració per Abascal mentre l’entrevista

Vox no apareig del no-res, és un producte d’extrema dreta que ha comptat amb un espai mediàtic molt per sobre de la seva representació real a les cambres espanyoles. L’aparició […]

Redacció 05/12/2018
Santiago Abascal (Vox), al programa d'Ana Rosa Quintana (Telecinco)

Vox no apareig del no-res, és un producte d’extrema dreta que ha comptat amb un espai mediàtic molt per sobre de la seva representació real a les cambres espanyoles. L’aparició constant del seu president, així com també dels advocats del partit en les televisions -TV3 no n’és cap excepció-, s’ha traduit amb una representació de 12 diputats en la cambra andalusa.

Avui, durant l’entrevista que ha fet Ana Rosa Quintana en el seu programa matinal a Telecinco la presentadora no ha pogut amagar la seva admiració per Santiago Abascal amb un torn de preguntes personals que destacaven, per exemple, el seu físic.

Envalantonada per la distensió del moment, Quintana destaca que una de les aficions del representant de l’extrema dreta espanyola és anar al gimnàs: “Fas peses? He vist fotos”. “No”, rebat el nacionalista, “entreno per cuidar-me, no és habitual”.