Dissabte, 24 d'octubre de 2020 - Edició 821
La República

Un pilot de KLM acaba amb la prepotència monolingüe d’uns espanyols

El monolingüisme d’un matrimoni espanyol ha acabat amb una trifurca amb nefastes conseqüències pels castellans. Els fets han passat dins un avió de la companyia holandesa KLM que iniciava el […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 06/11/2018

El monolingüisme d’un matrimoni espanyol ha acabat amb una trifurca amb nefastes conseqüències pels castellans. Els fets han passat dins un avió de la companyia holandesa KLM que iniciava el seu vol des de l’aeroport d’Amsterdam direcció a Barajas, Madrid.

POc abans d’enlairar, la tripulació acomodava els paquets dels viatgers als armaris superiors de l’avió. Un d’ells va agafar la bossa de l’home protagonista d’aquesta història i la va canviar d’ubicació. La reacció poc amable de l’espanyol va iniciar una discussió absurda, ja que el matrimoni no entenia les explicacions de la tripulació de cabina. Tal com explica La Sexta, el matrimoni només parlava espanyol i la manca d’entesa va anar a més i va provocar que el capità els acabés expulsant.

Els compatriotes espanyols dels expulsats van gravar l’escena i van mostrar tot el seu suport a la parella tot i que ningú, en realitat, va fer cap gest per a evitar que els fessin fora. De fet, el perjudicat anima a tothom a baixar de l’avió i no només rep indiferència sinó que un afirma “si me pagas el billete mañana…”

Relacionats