Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La xarxa alerta que es reparteixen pamflets en contra la immersió lingüística a l’Institut de Sant Andreu de la Barca

En l’intent de boicotejar l’arribada del president Quim Torra a l’Institut Palau de Sant Andreu de la Barca aquest dijous els alumnes del mateix centre, des de les aules, el […]

Redacció
Redacció 28/09/2018

En l’intent de boicotejar l’arribada del president Quim Torra a l’Institut Palau de Sant Andreu de la Barca aquest dijous els alumnes del mateix centre, des de les aules, el van escridassar i insultar des de les finestres mentre ho enregistraven. Mentrestant, una desena de persones fora del centre repartia pamflets en contra la immersió lingüística a Catalunya, perquè, asseguren, tenen el “dret a l’ensanyament de la pròpia llengua i cultura” i, afegeixen, “la immersió és ilegal” perquè “augmenta el fracàs escolar”.

Una de les fotos que ha sortit publicada a les xarxes socials són les taquilles dels alumnes de l’Institut, on apareixen amb banderes d’Espanya.

Aquest mateix institut ja va ser objecte de focus mediàtic quan van acusar-ne a nou professors d’adoctrinament i Albert Rivera els va assenyalar públicament sense tenir-ne proves. Al maig es va arxivar la cause de cinc dels nou professors acusats de delictes de discriminació i contra la integritat moral d’alumnes fills de la Guàrdia Civil.