Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La Wikipedia en castellà insulta Joan Bonanit

Què passa quan un unionista no té res a fer i un ordinador amb connexió a Internet? Res de bo segur i menys si sap crear articles a la Wikipedia. […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 05/02/2019

Què passa quan un unionista no té res a fer i un ordinador amb connexió a Internet? Res de bo segur i menys si sap crear articles a la Wikipedia.

I és que s’ha fet viral a les xarxes una publicació a l’enciclopèdia lliure on parla del jove que durant cada dia que els presos polítics han estat a Lledoners s’ha desplaçat fins a les proximitats de la presó per a desitjar-los ‘bona nit’ tal com va explicar La República abans que ningú.

Doncs l’energúmen carregat de catalanofòbia a penjat un article titulat “Juan Buenasnoches” i que diu, textualment: “Juan Buenasnoches, en catalán Joan Bona Nit, es un mongolo que iba con un megáfono cada noche a dar las buenas noches a los presos políticos del Procés, que se cree más importante que los propios presos y es un subnormal”.

La publicació ha estat denunciada per altres usuaris de Wikipedia i ja ha estat retirada. Tot i això, el buscador de Google encara té indexat el text si es busca al cercador. També, altres usuaris n’han fet una captura: