Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

La Infanta Cristina aprofita la presó d’Urdangarín per a divorciar-se

Notícia bomba que sacseja de nou la Casa Real Espanyola. La Infanta Cristina de Borbó, germana del rei Felipe VI, estaria preparant el seu divorci del pres Iñaki Urdangarín, condemnat […]

Gerard Sesé 07/11/2018
La infanta Cristina, durant la sessió del 'cas Nóos' que se celebra a Palma

Notícia bomba que sacseja de nou la Casa Real Espanyola. La Infanta Cristina de Borbó, germana del rei Felipe VI, estaria preparant el seu divorci del pres Iñaki Urdangarín, condemnat pel cas Noós.

Segons una exclusiva de la revista Lecturas, la filla de Juan Carlos I, hauria consultat amb un advocat els passos a seguir per a divorciar-se de l’exjugador del Barça. La revista del cor explica que Urdangarín va ser-li infidel anys enrere amb una de les testimonis de la seva boda. A més, la família borbònica hauria tallat la relació amb el basc quan es va destapar tota la trama i hauria forçat a la Infanta a deixar-lo.

És curiós, però, que la decisió es prengui ara després que Cristina hagi hagut d’empassar-se tot el mal tràngol sobre el cas del seu marit. La revista també narra que les visites de la Infanta han baixat molt a la presó de dones de Brieva i, fins i tot, també els fills haurien deixat d’anar-hi.