Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Edició 719
La República

La brillant resposta de Valtònyc quan li pregunten sobre la possibilitat que el seu nebot vulgui ser Guàrdia Civil

Valtònyc, raper exiliat a Bèlgica davant la voluntat de l’Estat espanyol d’empresonar-lo per una de les seves cançons, ha pogut conèixer recentment al fill de la seva germana gràcies a […]

Redacció
Redacció 20/04/2019
El raper Valtònyc, exiliat a Bèlgica

Valtònyc, raper exiliat a Bèlgica davant la voluntat de l’Estat espanyol d’empresonar-lo per una de les seves cançons, ha pogut conèixer recentment al fill de la seva germana gràcies a l’ajuda “de l’organització popular” que “va animar-me a venir a cercar justícia”. Després de publicar-ho a Twitter, un usuari anònim amb un perfil contra el president de la Generalitat, Quim Torra, va preguntar-li “què li diràs al teu nebot si el dia de demà vol ser Guàrdia Civil”.

Una pregunta a la qual Valtònyc ha respost amb mestratge, recordant-li que “el seu avi ho és i no hi ha cap problema entre nosaltres”. “Sap identificar el que és una cançó, un xou, una pel·lícula, una obra de teatre i un tweet. No vol a ningú per això a la presó, perquè no és propi d’una democràcia. No tothom és un cavernícola com tu. Una abraçada”, ha etzibat el raper, en una publicació que ha estat aplaudida a Twitter.

Relacionats