Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

[Imatge] López Tena esbomba malintencionadament una foto manipulada per relacionar Graupera amb Trump

L’exdiputat del Parlament de Catalunya, Alfons López Tena, ha esbombat a Twitter una foto manipulada per relacionar l’alcaldable de Primàries de Barcelona, Jordi Graupera, amb el polèmic president dels Estats Units, Donald […]

Redacció
Redacció 02/01/2019
Jordi Graupera, en una imatge d'arxiu

L’exdiputat del Parlament de Catalunya, Alfons López Tena, ha esbombat a Twitter una foto manipulada per relacionar l’alcaldable de Primàries de Barcelona, Jordi Graupera, amb el polèmic president dels Estats Units, Donald Trump.

En la imatge que tan malintencionadament va difondre ahir López Tena -que, després de passar per Convergència Democràtica de Catalunya i Solidaritat Catalana per la Independència, ha canviat radicalment la seva postura arribant a participar en col·loquis de Societat Civil Catalana- es veu Graupera lluint una gorra amb el lema de Trump durant la campanya presidencial del 2016, ‘Make America Great Again’. “Va assistir a un míting de campanya de Hillary Clinton amb una gorra amb el lema MAGA. Ara presenta la seva candidatura a alcalde de Barcelona”, escrivia López Tena, adjuntant la foto.

El mateix Graupera ha hagut de desmentir la seva publicació, ja que -en la foto original, de l’època quan encara vivia a Nova York- duia una gorra sense cap mena de missatge polític. Acorralat, López Tena ha fet una nova piulada justificant-se i dient que només volia fer mofa del líder de les primàries. “Tot el que necessites per provocar una ràbia frenètica entre els processistes catalans és una mica de sàtira. Un culte sancionador d’estúpids deplorables”, ha dit. Però s’ha oblidat d’explicar què hagués fet si ningú no li hagués retret aquesta vil manipulació. També hagués publicat que la primera foto és mentida? No ho sabrem mai, però ens ho imaginem.