Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

[Foto] Així li ha quedat el cotxe a un català que ha anat a l’Espanya profunda

L’unionisme espanyol imposa que Catalunya és Espanya, això sí, els catalans no són benvinguts ni estimats. En aquesta contradicció imperialista i colonial espanyola es contextualitza aquest acte vandàlic a l’Espanya […]

Gerard Sesé 12/08/2018
Juviles, Alpujarra

L’unionisme espanyol imposa que Catalunya és Espanya, això sí, els catalans no són benvinguts ni estimats. En aquesta contradicció imperialista i colonial espanyola es contextualitza aquest acte vandàlic a l’Espanya profunda.

Així ho ha denunciat un usuari a Twitter aportant fotografies. En despertar-se al matí s’ha trobat el seu cotxe tot pintat amb l’estanquera. De principi a fi deixant sense visió el vidre de davant.

Els fets catalanofòbics han passat a Juviles, poble de la Alpujarra. Segons el denunciant, com que “saben que som catalans ens han pintat aquest bonic decorat al cotxe”. A més, ironitza sobre la situació: “Que mascles han estat que ho han fet de nit. M’heu convençut. Em cago en la vostra pàtria. Covards”.

En declaracions a La República, els propietaris del cotxe ha explicat que hi van a estiuejar “des de tota la vida” i que no han tardat ni una nit en perpetrar aquest acte vandàlic. Narren que ja se sap qui ha estat, una persona que ja va insultar-los a través de Facebook i que ja ha estat denunciat. També ha explicat que ha pogut netejar el cotxe.