Dijous, 4 de març de 2021 - Edició 952
La República

El porter alemany del Barça declara el seu amor per Catalunya

El porter titular del Barça, l’alemany Marc-André ter Stegen, ha fet una piulada en català aquesta tarda on declara el seu amor per Catalunya. Una foto de tardor on se’l […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 30/10/2018
Marc-André ter Stegen

El porter titular del Barça, l’alemany Marc-André ter Stegen, ha fet una piulada en català aquesta tarda on declara el seu amor per Catalunya. Una foto de tardor on se’l pot veure en alguna masia enmig d’un bosc, enmig d’una estampa ben bucòlica.

El jugador blaugrana apareix en primer pla i acompanya la fot amb el text “Ets única Catalunya”. La piulada ha generat ràpidament comentaris a favor del porter, amb lloances i floretes. Fins i tot, molts piuladors asseguraven que amb el tuit del porter del Barça abandonaven l’heterosexualitat. Alguns usuaris espanyols, però, han mostrat, com sol ser habitual, el seu menyspreu per un tuit en català i a favor de Catalunya.

Segons ha pogut saber La República, el porter del Barça, quan vivia a Castelldefels i es passejava per les platges de les Botigues de Sitges, s’atrevia a parlar en català.