Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

Denuncien un atac feixista contra unes persones que penjaven una bandera independentista a Manresa

El CDR Manresa i Unitat Contra el Feixisme, Arran Manresa i el Racisme del Bages han denunciat a través dels seus perfils a les xarxes socials una nova agressió feixista […]

Redacció
Redacció 30/07/2018
@ArranManresa

El CDR Manresa i Unitat Contra el Feixisme, Arran Manresa i el Racisme del Bages han denunciat a través dels seus perfils a les xarxes socials una nova agressió feixista a les persones que la matinada d’aquest dilluns van tornar a penjar una estelada a la plaça Onze de Setembre per un grup de persones que pretenien arrancar-la un altre cop.

Els independentistes, tal com es pot veure en algunes imatges, han rebut cops a l’espatlla o les cames i han hagut de ser atesos pels serveis d’emergència. Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Manresa, han identificat disset persones al lloc dels fets i han obert diligències. Segons la policia, ambdues parts van amenaçar amb presentar denúncia i algunes de les persones ja ho han fet. Quan es tanquin les diligències, mossos farà arribar el cas als jutjats.

La setmana passada, l’Ajuntament de Manresa va anunciar que havia denunciat l’autor dels fets davant el jutge, ja que l’estelada que hi havia penjada al pal de la plaça Onze de Setembre hi era per l’acord durant un ple de l’any 2012.

Relacionats