Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Com serien les instruccions d’un catàleg d’IKEA per tirar a terra un toro d’Osborne?

Qui no ha muntat o ha ajudat a muntar alguna vegada un moble de l’empresa sueca IKEA? És més, qui no ha hagut de desmuntar o ha ajudat a desmuntar […]

Gerard Sesé 15/11/2018

Qui no ha muntat o ha ajudat a muntar alguna vegada un moble de l’empresa sueca IKEA? És més, qui no ha hagut de desmuntar o ha ajudat a desmuntar algun moble d’IKEA quan just ja semblava que estava acabat, després de ben bé d’una hora suant la cansalada i intentant no perdre la xaveta intentant interpretar les vinyetes de les instruccions, perquè en un dels primers passos s’ha posat una peça del revés?

Doncs bé, la pàgina de memes en català ha volgut aportar el seu granet de sorra al món dels catàlegs d’IKEA i les seves instruccions amb una divertida publicació: i si l’empresa sueca ens oferís les instruccions per com tirar per terra un toro d’Osborne?

Malgrat la sentència del Tribunal Suprem, que des de 1997 protegeix els toros Osborne per “l’interès estètic o cultural que se’ls ha atribuït”, val a dir que no han estat poques les vegades que ciutadans sobiranistes catalans han serrat toros d’Osbrone que es troben arreu de la geografia dels Països Catalans com el toro del Bruc a l’Anoia, el de Santa Pola a Alacant o el d’Algaida de Mallorca.

Així quedaria: