Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Carmen Lomana creu que exhumar Franco portarà malediccions

L’actual protagonista de Master Chef i de diferents anècdotes de l’alta societat espanyola, ahir va compartir una piulada on posava de manifesta la seva preocupació per l’exhumació del general colpista: […]

Redacció
Redacció 05/12/2018
Wikipedia

L’actual protagonista de Master Chef i de diferents anècdotes de l’alta societat espanyola, ahir va compartir una piulada on posava de manifesta la seva preocupació per l’exhumació del general colpista: Francisco Franco.

Lomana comparteix la piulada on es fa la següent pregunta retòrica: si els arqueòlegs que van obrir la tomba del jove faraó van “morir” per causes misterioses, no podria passar el mateix amb els que profanin la tomba instal·lada al Valle de los Caídos?

Aquesta opinió mostra l’alta estima de la socialité per el monument funerari de Francisco Franco. Així com per els sacerdots que el van beneir per descansar en pau allà. Hem de recordar que els faraons eren considerats deus i els sacerdots tenien la potestat de fer encanteris i practicar una certa màgia per protegir-los. Hem de recordar que Lomana va ser candidata per les llistes de Vox a la Comunitat de Madrid pel Senat el 2015.