Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Boye i Sala-i-Martín fan burla del tracte espanyol al “no terrorista” que volia matar Pedro Sánchez

Un llop solitari, un pertorbat mental… tota mena de noms però els mitjans espanyols han evitat parlar de terrorista sobre l’home de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez. Ni el […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 08/11/2018
Gonzalo Boye i Xavier Sala-i-Martín

Un llop solitari, un pertorbat mental… tota mena de noms però els mitjans espanyols han evitat parlar de terrorista sobre l’home de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez. Ni el fet que tingués 16 armes a casa, algunes modificades per ell mateix per a ser més mortíferes, ni el fet que en un xat hagués buscat còmplices per a perpetrar l’assassinat han estat suficients per a l’Audiència Nacional per a tractar l’individu com a terrorista.

És per això que la xarxa ha bullit en contra la doble vara de mesurar de la justícia espanyola, que ha tractat de terroristes gent pacífica dels CDRs o altres independentistes quan van voler votar l’1-O així com el Govern que ho va fer possible.

Dos exemples d’aquesta burla a l’Estat, cada cop més generalitzada entre els ciutadans catalans i, ja cada cop més també a Europa, són els tuits que han fet l’economista Xavier Sala-i-Martín i l’advocat Gonzalo Boye.

Relacionats