Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Baños necessita 23 paraules per retratar el discurs antifeixista de Podemos

La polèmica encetada pel nacionalisme espanyol contra l’humorista Dani Mateo per mocar-se amb una bandera espanyola ha posat en escac el discurs de Podemos que retreu a l’independentisme despertar el […]

Redacció 09/11/2018

La polèmica encetada pel nacionalisme espanyol contra l’humorista Dani Mateo per mocar-se amb una bandera espanyola ha posat en escac el discurs de Podemos que retreu a l’independentisme despertar el feixisme. No només ha perdut el patrocini d’empreses, sinó que l’humorista espanyole stà veient com les seves obres arreu del territori corren perill. El teatre de València, ha decidit suspendre l’actuació per les amenaces de l’entitat feixista España 2000, qui va fer una crida al boicot per considerar l’sketch sobre la bandera com “un ultratge que no pot sortir gratis”.

Aquest fet ha fet que l’exdiputat cupaire, Antonio Baños, hagi retratat el discurs de Podemos asseverant: “I ara què diem? Que Atresmedia i el Grup Planeta han despertat el feixista? O que el feixisme porta ben despert 40 anys?”.