Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023

Albert Rivera critica els actes de la Diada i rep una sonora plantofada d’Empar Moliner

Resposta enginyosa de l'escriptora per fer front a l'intent de crispació i confrontació del líder d'ultradreta de Ciudadanos

|

- Publicitat -

Albert Rivera manté el seu to de crispació i confrontació. Avui ho ha fet amb un tuit que no busca altra cosa que la de crispar la convivència a Catalunya. El polític unionista d’ultradreta s’ha referit als actes oficials de la Diada de Catalunya de demà 11 de setembre amb les següents paraules:

Publicitat

“¿Se imaginan que un gobierno de la Comunidad de Madrid, de Castilla-La Mancha o de cualquier otra comunidad celebrara el día autonómico contra la mitad de sus ciudadanos y contra la Constitución? Pues eso hacen los políticos nacionalistas en mi tierra. Han roto la convivencia.”

Com ja és habitual, la xarxa ha contestat amb rapidesa i enginy. Qui s’ha endut la grossa, però, ha estat l’escriptora i periodista Empar Moliner que ha respost amb encert destrossant la demagògia de Rivera:

“Hombre, el dia nacional de Francia, por ejemplo, conmemoran la toma de la Bastilla (no pastilla) lo que deja fuera a los franceses que quisieran seguir siendo una monarquía. Y El día de la Independencia americano es contra los que quisieran seguir siendo británicos.”

Et pot interessar  El PSC anima els catalans a oblidar-se de la independència
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial