Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Només un maltractador com Bolaño podria comparar Torra amb Abascal

|

- Publicitat -

I només un digital controlat per en Pedro J Ramírez podria publicar un article tan infecte com el que ha fet aquell que va ser “home de confiança” del president Montilla.

Publicitat

Antonio Bolaño va ser obligat a plegar del seu càrrec al govern per presumpta violència de gènere, però és un home que ha fet grans favors al PSC i els socialistes mai no obliden els seus homes fidels. Mai no s’obliden, per exemple, de Josep M. Sala, del cas Filesa, dels Vera i companyia, del cas GAL, i tampoc dels maltractadors, si els són fidels.

I Bolaño va ser reciclat cap al món mediàtic i així va fent d’articulista i de tertulià a les principals televisions del país, fins i tot a les inversemblants tertúlies de matinada a TVE-Catalunya. També és membre del Consell Editorial de la sucursal del diari de Pedro J, el Crónica Global, un digital groc creat i dissenyat per carregar i assenyalar els responsables del procés independentista.

La seva immoralitat l’ha portat a escriure un article vomitiu contra el president Torra i, de passada, a fotre merder entre els socis de govern català. La seva minsa capacitat intel·lectual el porta a comparar el president de Catalunya amb un ultra com l’Abascal. Es queda tan ample i l’entorn socialista pretén vendre la seva capacitat d’insultar com a prodigi d’opinió d’un suposat intel·lectual, que, repetim, ha sobreviscut, malgrat ser un maltractador, gràcies a l’oblit d’un feminisme “progre” dins l’òrbita socialista.

Lamentablement, veure el seu infame article envoltat de publicitat del govern a qui dedica els seus improperis no crec que pugui ser considerat “pluralitat”. Més aviat en diria “cornuts i pagar el beure”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió