Dijous, 6 d'agost de 2020 - Edició 742
La República

Només un maltractador com Bolaño podria comparar Torra amb Abascal

I només un digital controlat per en Pedro J Ramírez podria publicar un article tan infecte com el que ha fet aquell que va ser “home de confiança” del president Montilla.

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 07/04/2020

I només un digital controlat per en Pedro J Ramírez podria publicar un article tan infecte com el que ha fet aquell que va ser “home de confiança” del president Montilla.

Antonio Bolaño va ser obligat a plegar del seu càrrec al govern per presumpta violència de gènere, però és un home que ha fet grans favors al PSC i els socialistes mai no obliden els seus homes fidels. Mai no s’obliden, per exemple, de Josep M. Sala, del cas Filesa, dels Vera i companyia, del cas GAL, i tampoc dels maltractadors, si els són fidels.

I Bolaño va ser reciclat cap al món mediàtic i així va fent d’articulista i de tertulià a les principals televisions del país, fins i tot a les inversemblants tertúlies de matinada a TVE-Catalunya. També és membre del Consell Editorial de la sucursal del diari de Pedro J, el Crónica Global, un digital groc creat i dissenyat per carregar i assenyalar els responsables del procés independentista.

La seva immoralitat l’ha portat a escriure un article vomitiu contra el president Torra i, de passada, a fotre merder entre els socis de govern català. La seva minsa capacitat intel·lectual el porta a comparar el president de Catalunya amb un ultra com l’Abascal. Es queda tan ample i l’entorn socialista pretén vendre la seva capacitat d’insultar com a prodigi d’opinió d’un suposat intel·lectual, que, repetim, ha sobreviscut, malgrat ser un maltractador, gràcies a l’oblit d’un feminisme “progre” dins l’òrbita socialista.

Lamentablement, veure el seu infame article envoltat de publicitat del govern a qui dedica els seus improperis no crec que pugui ser considerat “pluralitat”. Més aviat en diria “cornuts i pagar el beure”.

Relacionats