Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

La Vanguardia insulta la majoria independentista de Catalunya

|

- Publicitat -

El rotatiu del grup Godó exculpa el govern espanyol de la tardança en els indults i afirma: “L’il·legal i fallit intent independentista del 2017 ja va revelar els seus límits”… en un editorial que podria signar qualsevol mitjà de comunicació de la caverna mediàtica.

Publicitat

La principal capçalera del país blanqueja i menteix sobre la tardança inhumana en aprovar els indults als presos polítics catalans amb què juga criminalment el govern més progressista de la història d’Espanya.

Ni sis mesos va tardar el govern espanyol de torn per indultar la banda criminal de Vera i Barrionuevo pels assassinats dels GAL. Ni informes, ni pèrdua de temps sinó de cara a la barraca: els assassins espanyols sembla que tenen carta blanca a Espanya, i més si són assassins d’estat. La Vanguardia ens titlla d’il·legals a milions de catalans i, com sempre fa, amaga els crims d’estat, la corrupció de la monarquia espanyola i el robatori permanent que patim els catalans i les catalanes.

Com diu molt bé el llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira, sense els grans mitjans de comunicació, entre altres estaments, a favor del procés independentista, costa molt més guanyar, però si el Govern no fa res per evitar-ho, mai no acabarem guanyant. La Vanguardia i el Grup Godó cada dia que passa tenen més poder i no hi ha programa a Catalunya Ràdio i TV3 que no compti amb opinadors i tertulians que no treballin o col·laborin amb el Grup Godó.

Mentre seguim fomentant els “Mitjans d’Ocupació” no avançarem en fer possible la independència i, a més, anem perdent el relat, que cada cop més el valor dels fets d’octubre del 2017 són oblidats i tergiversats. Com podem reclamar un nou referèndum, com fa la CUP, si ja el vam fer i el vam guanyar! “Qui perd els orígens perd la identitat” com va fer popular en Raimon en la seva cançó “Jo vinc d’un silenci…”. Li podríem afegir, qui perd la memòria de l’1-O és que ens vol destruir com a poble, i el Grup Godó, juntament amb altres mitjans d’ocupació, persisteix en aquesta cruel croada contra el dret de la nostra minoria nacional a autodeterminar-nos, un dret reconegut universalment i, per tant, a la independència.

 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió