Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

Torna la Fira Literal, en edició d’hivern

Els dies 12 i 13 la Fabra i Coats de Barcelona acull la fira de llibres i idees radicals

Ramon Moreno
Ramon Moreno 11/12/2020

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de desembre, se celebra la sisena edició de la Fira Literal, la fira d’idees i llibres radicals, a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. L’esdeveniment, que s’havia de celebrar al maig i que va ser aplaçat pel tancament provocat per la pandèmia, ha cancel·lat la fira presencial, que havia d’acollir un centenar d’editorials i ha potenciat la part de festival literari i la venta de llibres a traves de la xarxa.

La fira s’ha consolidat com un punt de trobada de la cultura i el pensament crític. Projectes editorials independents i llibreries tenen la possibilitat de connectar durant aquests dos dies amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals. Enguany, la programació de Literal comptarà amb un espai de lectura coordinat per les biblioteques de Sant Andreu, poesia i música, conferències i un mercat del llibre en format virtual.

Les activitats seran gratuïtes i obertes al públic, amb un aforament limitat al 50% i tindran un format presencial i virtual.

La programació es podrà seguir també de forma virtual a través de Literal TV, i serà possible comprar bona part dels seus llibres mitjançant la seva nova botiga web, el Mercat Virtual del Llibre.

Relacionats