Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Neix la Fira de l’Edició Independent a València

Vol donar visibilitat a la literatura i l’edició independent

Ramon Moreno
Ramon Moreno 13/05/2021
Plaça del Llibre de València. Foto: Fundació FULL

L’Associació d’Editors del País Valencià ha anunciat la primera Fira de l’Edició Independent que se celebrarà entre els dies 18 i 20 de juny  a l’esplanada Veles e Vents de La Marina de València.

La fira aplegarà editorials independents, llibreries (amb un fons tematitzat d’editorials petites) i l’autoedició il·lustrada de creadores i creadors en diferents suports: fanzine, làmines i artesania. Els organitzadors l’han definida com “un espai inclusiu del comerç del llibre on tenen cabuda llibreries, editorials i l’autoedició il·lustrada de qualsevol procedència i àmbit lingüístic”. En aquest sentit, la voluntat és la de “donar visibilitat i posar en valor la literatura i l’edició independent que en moltes ocasions no són suficientment accessibles dins dels circuits convencionals”.

En paral·lel a la fira hi haurà una programació d’activitats centrada en la difusió i promoció de les propostes de tots els expositors, com presentacions de llibres, signatures i activitats per a públics específics i familiars.