Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Maria Barbal torna a les llibreries amb una novel·la intimista sobre l’amistat i l’amor

Maria Barbal és una de les escriptores més llegides de la nostra literatura i també una de les més traduïdes. Les seves obres es poden llegir en una quinzena de […]

Ramon Moreno 12/12/2018

Maria Barbal és una de les escriptores més llegides de la nostra literatura i també una de les més traduïdes. Les seves obres es poden llegir en una quinzena de llengües i Pedra de tartera, publicada originàriament el 1985, es presenta com una de les més llegides i apreciades pels lectors.

Per al mes de gener s’anuncia la seva nova novel·la, A l’amic escocès, una novel·la que evoca el seu gran èxit Pedra  de tartera i ens situa en la relació entre Benet Enrich i un brigadista escocès a qui coneix durant la Guerra Civil i amb qui es retroba trenta anys després. En paraules de la seva editorial, Columna Edicions, “la novel·la ofereix una mirada sobre una època i sobre l’efecte que els fets polítics importants imprimeixen en els joves i en el seu futur, amb un fons intimista per parlar de l’amistat i de l’amor, a través de diferents veus i de diferents moments en la història.”.