Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Laura Gonzalvo guanya el premi Carlemany

|

- Publicitat -

ACN- Laura Gonzalvo (Mataró, 1978) ha guanyat l’11è Premi Carlemany per al Foment de la Lectura amb La llista de les coses impossibles. La novel·la és la història de la Clara i del Guim, “una història de somnis i de realitats, de desitjos i de ferides, una història d’amor i de vida”, segons han explicat fonts  de Columna Edicions, que publicarà el llibre el proper mes de maig. El premi, convocat pel Govern d’Andorra i Grup 62, té una dotació de 8.500 euros.

Publicitat

L’argument de la novel·la gira al voltant de la Clara i el Guillem. La Clara explica que quan el Guim la va deixar, algunes setmanes abans de fer divuit anys, ho va fer perquè tenia ganes de fer coses i viure la vida. Només sis mesos després es quedaria tetraplègic en un accident de moto i que seria ella qui viuria la vida que ell s’havia imaginat. Diu que la del Guim va acabar sent una vida totalment diferent.

L’autora

Laura Gonzalvo va néixer a Mataró el 1978 i té una formació interdisciplinària que va des de les humanitats fins al màrqueting passant per la literatura infantil i juvenil i l’edició. Ha fet de contacontes, assistent editorial, editora de taula, redactora, encarregada de comunicació i directora de màrqueting. Ha coordinat projectes editorials i empresarials. Ha escrit, redactat, organitzat, corregit i implantat continguts, plans de màrqueting i estratègies de comunicació. ‘La llista de les coses impossibles’ és la seva primera novel·la.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió