Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Gerard Quintana debuta com a novel·lista

Columna Edicions publicarà el proper 20 de març el debut literari de Gerard Quintana. El cantant de Sopa de Cabra s’estrena com a novel·lista amb una història d’amor, commovedora i […]

Ramon Moreno
Ramon Moreno 20/12/2018

Columna Edicions publicarà el proper 20 de març el debut literari de Gerard Quintana. El cantant de Sopa de Cabra s’estrena com a novel·lista amb una història d’amor, commovedora i colpidora, que retrata aspectes essencials (socials i polítics) de la Catalunya de la segona meitat del segle XX. Entre el cel i la terra narra la història del Pachi, de la Neus, de l’Àngels, de la Clara i del Bru i el profund secret els uneix. Però hauran de passar molts anys perquè la veritat els trobi i descobreixin la seva resposta.

El músic gironí ha declarat que  “He esperat molts anys per escriure la novel·la de la meva vida. Sempre vaig dir que fins als cinquanta havia de viure abans d’escriure. He passat trenta-tres anys fent cançons, a unes estrofes o a una tornada de distància del final. Ara ha arribat l’hora d’abraçar un univers sencer”.