Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

David Martí guanya el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per ‘El pirata de Cala Morisca’

L’escriptor barceloní David Martí ha estat reconegut amb el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb l’obra El pirata de Cala Morista, un llibre d’aventures sobre un pirata de Sitges. […]

Ramon Moreno 23/10/2018

L’escriptor barceloní David Martí ha estat reconegut amb el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb l’obra El pirata de Cala Morista, un llibre d’aventures sobre un pirata de Sitges.  L’acció ens situa l’any any 1779. A l’Amat Vidal, un jove pescador de Sitges enamorat del mar, li canvia la vida el descobriment d’un gran secret familiar i l’entrega a traïció de la seva estimada Vinyet a Lord Templeton, un noble anglès, per saldar un gran deute familiar. Empès per la fortuna i el destí, acabarà enrolat en un vaixell pirata, on viurà aventures extraordinàries més enllà de l’oceà Atlàntic i descobrirà l’autèntic valor de l’amistat, el coratge, la fortuna i l’amor verdader que el va marcar per sempre en un bell indret de la seva infància: cala Morisca.

David Amat és autor d’altres obres de gènere històric com Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. El pirata de Cala Morisca serà publicada per Columna Edicions i arribarà a les llibreries a partir d’aquesta setmana.