Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Barcelona organitza 500 propostes en el marc del Programa d’Acció Lectora fins al juny del 2019

El Programa d’Acció Lectora, impulsat per l’oficina Barcelona Ciutat de la Literatura de la UNESCO i per Biblioteques de Barcelona, ha organitzat un conjunt de 500 propostes que s’allargaran fins […]

Ramon Moreno
Ramon Moreno 05/01/2019

El Programa d’Acció Lectora, impulsat per l’oficina Barcelona Ciutat de la Literatura de la UNESCO i per Biblioteques de Barcelona, ha organitzat un conjunt de 500 propostes que s’allargaran fins al juny del 2019 i que volen incidir sobre la promoció i el foment de la pràctica lectora, abastant totes les seves vessants i focalitzant totes les franges d’edats i les realitats socials del territori.

Programa desplegarà 12 accions que volen abastar tots els indrets de la ciutat i totes les franges d’edat. Més de 100 escriptors participaran en les diferents activitats, per a les quals s’han adquirit més de 2.500 llibres. El pressupost és d’uns 400.000 euros.

El Programa desplegarà 12 accions que arribaran a tots els indrets de la ciutat i les franges d’edat. S’actuarà de manera més intensa en les parts de la ciutat amb especials necessitats d’impuls a la lectura, o bé entre aquells col·lectius que no disposen de les condicions més favorables per al conreu i posterior consolidació dels hàbits lectors.