Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

Willy Toledo a la policia: “Estaré tota la nit al Teatro del Barrio esperant que vostès em vinguin a detenir”

Aquesta tarda, l’actor Willy Toledo ha fet una crida a Facebook, per passar la vigila de la seva detenció al Teatro del Barrio de Madrid. L’acte està organitzat pel Movimiento […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 10/09/2018
Willy Toledo / ACN

Aquesta tarda, l’actor Willy Toledo ha fet una crida a Facebook, per passar la vigila de la seva detenció al Teatro del Barrio de Madrid. L’acte està organitzat pel Movimiento Antirrepresivo de Madrid. Toledo s’ha expressat així a Facebook: “Anuncio des d’aquí al senyor jutge, als membres dels cossos i les Forces de Seguretat de l’Estat del Regne d’Espanya i als mitjans de comunicació que el dia 12 de setembre a partir de les 23.00 hores, estaré al Teatro del Barrio, situat al carrer Zurita núm. 20 de Madrid, per tal de participar en l’acte/vigília per la llibertat d’expressió”.

El jutjat número 11 de Madrid va emetre una ordre, el passat dia 6 de setembre, de cerca i captura després que l’actor no és presentes a declarar davant del magistrat. Toledo està acusat d’un presumpte delicte contra els sentiments religiosos, l’honor i la integritat moral.

L’actor ha descrit així la seva situació a la xarxa social: “En haver-me declarat en rebel·lió davant les dues citacions judicials rebudes per declarar sobre la meva heretgia després de la denúncia que una organització de troglodites d’ultradreta (valgui la redundància) interposaren contra la meva persona, el senyor jutge ha emès una ordre de detenció”.

Per últim, el comunicat es dirigeix a la policia: “Estaré tota la nit al teatre esperant que vinguin a detenir-me. Per descomptat, ni jo, ni les companyes assistents oposarem la més mínima resistència a la detenció. No fa falta que enviïn a la Legió, amb dos agents serà més que suficient, o, si no pot ser, enviïn a la cabra: som animalistes i el tracte que rebrà serà més que exquisit”.

Cartell de l’acte