Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni versionen cançons per la gent gran

La iniciativa, impulsada per músics de La Bisbal d’Empordà i el geriàtric, vol fer més amè el confinament dels residents del centre

Ramon Moreno
Ramon Moreno 03/04/2020
Imatge promocional de la iniciativa 'Cançons per la gent gran'

Miquel Abras, Sanjosex i Mazoni han versionat diverses cançons per la gent gran de la Residència Geriàtrica Zoilo de la Bisbal d’Empordà per fer més amè el confinament dels seus residents, que no poden estar en contacte amb les seves famílies des de la declaració d’estat d’alarma. La iniciativa, batejada com a Cançons per la gent gran, ha estat impulsada per músics bisbalencs, el centre geriàtric i l’Ajuntament fa una “crida a què professionals i amateurs facin arribar vídeos on versionin temes que puguin ser reconeguts per persones d’edat avançada”, que són les que “pateixen més restriccions de visites”. Les cançons es poden enviar a través de YouTube o enviant l’arxiu al correu comunicació@labisbal.cat .

Per l’ocasió, Sanjosex ha versionat la cançó Pel teu amor de Josep Ribas i Gabriel; Miquel Abras, País petit de Lluís Llach; i Mazoni ha adaptat el bolero Dos gardenias de la cubana Isolina Carrillo.

Tots els vídeos que rebi aquesta iniciativa es publicaran a la web de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, es compartiran a les xarxes socials del municipi i la gent gran de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu les visualitzarà projectades en una gran pantalla. A més, aquests vídeos “també podrien ser projectats a altres residències de gent gran o els podria visualitzar gent que estigui patint la situació actual a qualsevol llar”, segons explica l’Ajuntament.