Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Núria Feliu no pot celebrar els 80 anys de manera pública

És el pròxim dia 21 i la recuperació de l’ictus patit fa uns mesos va més lenta del desitjable

Redacció 18/09/2021
Núria Feliu | Foto: Juan Miguel Morales per a Enderrock

L’entorn de la cantant Núria Feliu ha emès un comunicat a pocs dies del 21 de setembre, aniversari de l’artista, que aquest any fa vuitanta anys. Ens fan saber que “Ella havia pensat i preparat uns quants projectes professionals per a celebrar-ho de la manera que sempre li ha agradat: compartint el temps i les alegries amb les persones que estima.” I segueix la nota informativa: ”
Com ja sabeu fa uns mesos va patir un ictus i, malauradament, la seva recuperació no està sent com ens agradaria ni com desitjaríem. Tot i els esforços de metges, fisioterapeutes i logopedes, la Núria es troba encara amb moltes dificultats i el seu avenç és lent i dificultós.”

“És per aquest motiu que no pot tornar totes les mostres d’escalf que segueix rebent, ni pot anar a recollir premis o fer acte de presència quan se li demana. L’aniversari d’aquest any no serà com ella esperava, però que sigui diferent no vol dir que no pugui ser alegre ni celebrat. La família estem al seu costat, i li fem arribar totes les mostres d’afecte i reconeixement que ens feu arribar.”

“Fem saber també per mitjà d’aquest comunicat que el Secretariat d’entitats de Sants aglutina les propostes de particulars i associacions que vulguin participar en actes de celebració i homenatge a la Núria, amb la idea d’anar-les celebrant durant tot aquest any dels seus 80. La família torna a agrair totes les mostres d’amor, reconeixement i respecte tant cap a la seva persona com cap a la situació que està vivint. Són temps difícils però veure com és estimada i volguda ens ajuda a tots.”