Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Love of Lesbian farà un concert amb 5.000 persones al Palau Sant Jordi “sense distància social”

Servirà com a prova pilot per establir nous protocols. Els assistents s’hauran de fer un test d’antígens ràpid i portar una mascareta FFP2

Agències 05/03/2021
Santi Balmes, el líder de Love of Lesbian, pujarà a l'escenari del Sant Jordi el 27 de març.

La plataforma Festivals per la Cultura Segura, que integra els principals festivals de música de Catalunya, ha anunciat aquest divendres un concert del grup Love of Lesbian amb 5.000 assistents al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 27 de març “sense distància social i en un entorn segur”. Ho han explicat en una roda de premsa a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el director del Vida Festival, Dani Poveda, el del Festival Cruïlla, Jordi Herreruela, i el del Primavera Sound, Alberto Guijarro, juntament amb les conselleres Alba Vergés i Àngels Ponsa com també altres directors de festivals, entitats culturals i personalitats de l’àmbit de la salut. El concert, a més, servirà com un estudi de salut pública i tots els assistents s’hauran de fer un test d’antígens ràpid i portar una mascareta FFP2 -que facilitarà la mateixa organització- i també els espais de l’interior del Palau s’hauran de ventilar correctament, entre altres mesures de seguretat.

L’objectiu és que el concert serveixi com una prova pilot per establir un nou protocol per a la celebració d’esdeveniments culturals en el context actual.