Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Fraga licita les obres per convertir el cine Florida en un auditori

L'Ajuntament va signar un conveni amb la família Arnau, propietaris del cinema i de la famosa discoteca Florida 135, per una cessió de 50 anys

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Fraga ha licitat per 2,3 milions d’euros les obres per reconvertir l’antic cinema Florida en un auditori. Aquest espai porta tancat des de fa 15 anys i amb aquest nou ús es vol dotar el municipi d’un equipament del qual ara mateix no disposa amb la intenció de fer-hi diverses activitats com ara concerts, cinema, teatre i conferències.

Publicitat

Les empreses que vulguin participar del concurs poden presentar ofertes fins el dia 19 de juny. Les obres haurien d’estar acabades abans del setembre de l’any vinent, atès que és la data límit per poder justificar les ajudes rebudes dels fons europeus.

Es tracta, però, d’un edifici privat. L’Ajuntament de Fraga va signar un conveni amb la família Arnau, propietaris del cinema i de la famosa discoteca Florida 135 -així com organitzadors del festival de música electrònica Monegros- per una cessió de 50 anys. La condició posada per la família és que es mantingui el nom de Florida.

L’auditori i el teatre estaran ubicats a la planta baixa de l’edifici, de 1.800 metrs quadrats. A la planta de dalt hi haurà un cinema adaptat per tal que també s’hi puguin fer conferències.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió