Dijous, 6 d'agost de 2020 - Edició 742
La República

Els presos polítics protagonistes de les properes novetats d’Ara Llibres

Oriol Junqueras, Dolors Bassa i Jordi Cuixart, són alguns dels autors que publicaran al primer trimestre d’any amb Ara Llibres

Ramon Moreno
Ramon Moreno 22/01/2020

L’editorial Barcelonina Ara Llibres ha presentat les seves novetats pels propers mesos, entre els que destaquen les novetats que tenen alguns dels presos polítics com a protagonistes. Pel que fa a Dolors Bassa, estableix a Carregades de raons un diàleg des de la presó amb la seva germana, Montse Bassa, prologat per Carme Forcadell. Oriol Junqueras comparteix els seus coneixements culturals amb el llibre Parlant amb tu d’amor i llibertat i Jordi Cuixart analitza la sentència que l’ha condemnat a nou anys de presó en Ho tornarem a fer.

D’altres títols tenen com a protagonistes Laura Borràs que publicarà El poder transformador de la lectura, en què transmet la passió per la literatura i encomana el seu entusiasme per la lectura, o el fotoperiodista Jordi Borràs que publicarà per Sant Jordi La força de la gent, que recull les imatges de la mobilització ciutadana després de la sentència del Tribunal Suprem. El llibre l’acompanyen textos literaris de vuit autors de la literatura catalana. Tanmateix l’exdiputada Mireia Boya Busquet publicarà un volum amb pròleg de Marta Rovira i epíleg de Tamara Carrasco.

Relacionats