Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Els grups Cabot i Salvatge Cor, al Mallorca Pop Weekend de Barcelona

La sala Almo2bar de Barcelona acull dos dels grups amb més projecció de les Illes

Ramon Moreno 22/11/2019
Els Cabot, que juntament amb Salvatge Cor participen al Mallorca Pop Weekend

La sala barcelonina Almo2bar acull avui divendres un doble concert amb dos dels grups més representatius de l’escena musical pop-rock mallorquina. Tan Salvatge Cor com Cabot han tingut un protagonisme destacat al concurs Sona9, un fet que els ha permès projectar la seva música més enllà de les illes.

D’una banda, el grup de Marratxí Calbot, finalista del Sona9 l’any 2018, presenta el seu primer disc Llengües, que acaben de publicar. És un àlbum de pop-folk que té com a columna vertebral la diversitat i la riquesa lingüística. Amb lletres reivindicatives i de temàtiques de component social, tracten, amb diversitats d’estils musicals, temes com els processos migratoris o l’impacte del turisme a l’illa.

Salvatge Cor, un nom que no té massa a veure amb el famós poemari de Carles Riba, va guanyar el premi Joventut de l’edició del 2017 del Sona9. Presenten el seu nou disc Bruixes, un disc “carregat de bones dosis de pop-punk i cançons plenes de poesia contemporània”, segons el seu cantant i guitarrista Llorenç Romeva.

El Mallorca Pop Weekend se celebrarà divendres 22 de novembres a partir de les 21:30 a la sala Almo2bar de Barcelona