Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El subdirector de Protecció Civil creu una “gran contradicció” el concert de Love of Lesbian amb 5.000 persones

Sergio Delgado entén que costa que mentre no es permeten trobades amb família o amics a casa per Setmana Santa es pugui fer el concert del Palau Sant Jordi

Agències 27/03/2021
Love of Lesbian oferirà un concert aquesta tarda al Palau de Sant Jordi en una prova pilot per assajar protocols segurs en grans esdeveniments.

El subdirector de Protecció Civil, Sergi Delgado, ha admès que hi ha “grans contradiccions” en la gestió de la pandèmia de coronavirus perquè mentre la normativa no permet trobades a casa entre familiars o amics per Setmana Santa, aquest dissabte s’organitza “un concert amb 5.000 persones en un estudi científic” al Palau Sant Jordi. Segons ha afirmat Delgado en una piulada, hi ha un “difícil encaix de totes les peces”. El responsable de Protecció Civil insisteix que les mesures “sempre són difícils d’explicar”, especialment les actuals sobre les trobades a casa. Aquest vespre es preveu que Love of Lesbian faci el primer concert amb 5.000 persones a Catalunya des de l’inici de la pandèmia, en una prova pilot a nivell europeu.