Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

El Memorial Democràtic estrenarà nova seu en un edifici de 1.300 metres quadrats al costat del Palau de la Generalitat

El Departament de Justícia, Drets i Memòria subratlla que el canvi d'ubicació al centre de la ciutat fa palesa la "voluntat ferma" d'arribar a la ciutadania

|

- Publicitat -

El Memorial Democràtic estrenarà nova seu en un edifici de 1.300 metres quadrats en propietat al número 13 del carrer de la Ciutat de Barcelona, al costat del Palau de la Generalitat.

Publicitat

Ho ha anunciat la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, en un acte en què s’ha conjurat amb el director del Memorial, Jordi Font, per “potenciar al màxim” la institució. El nou espai permetrà muntar sales permanents dissenyades d’acord amb les necessitats del Memorial. Entre els diferents espais de la nova seu hi haurà la zona de treball dels tècnics i la direcció, una altra zona d’usos diaris, una sala polivalent i una d’exposicions i també un punt d’atenció al públic.

El Departament de Justícia, Drets i Memòria subratlla que el canvi d’ubicació al centre de la ciutat fa palesa la “voluntat ferma” d’arribar a la ciutadania i d’esdevenir una institució “més accessible, propera i visible”. Està previst que el trasllat es faci el 2025, un cop acabin els treballs d’adequació i habilitació.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió